Montevideo - Luxury Penthouse

Exklusiv Lyxig Takvåning
Costa del Sol, Spanien

Golf

Här finner Ni information om de närliggande golfbanorna i området.

Atalaya Golf

Atalaya Golf & Country Club International
Atalaya byggdes 1968 före den stora golfbanebyggnationen startade på Costa del Sol. Placerad med den vackra bakgrunden av Sierra Blanca bergen, dess två magnifika 18-hålsbanor - the Atalaya Old Course och the Atalaya New Course - är fyllda av mogna eucalyptusträd, kaktusar, palmer, rosa och vita azaleor.
http://www.atalaya-golf.com

Monte Mayor

Monte Mayor Golf Club
Monte Mayor Golfklubb är förmodligen Costa del Sol's mest spektakulära bana. Den är vackert belägen bland Benahavis berg och är mycket utmanande. På grund av att banan är mycket, mycket kuperad ingår en golfbil i greenfee priset.
http://montemayorgolf.laperlainternationalliving.com/Golf

Flamingos Golf Club

Flamingos Golf Club
Denna ganska nya golfbana har på sin korta tid redan blivit känd på internationell nivå för sin höga kvalitet och för att ha arrangerat, i tre år på raken, tävlingen the European Senior' Final, 'The Daily Telegraph European Seniors' Match Play Championship'.
http://www.flamingosgolf.com/

Marbella Club Golf Resort

Marbella Club Golf Resort
Marbella Golfklubb är en 18 håls bana designad av Dave Thomas, mannen bakom The Belfry och San Roque Golf Club. Förutom en fantastisk bana finns det ett mäktigt klubbhus med en mycket bra servicenivå. Banan är belägen bland Benahavis berg.
http://www.marbellaclub.com/golfcourse.html

 

Los Arqueros Golf & Country Club

Los Arqueros Golf & Country Club
Los Arqueros var den första golfbana på Costa del Sol designad av Seve Ballesteros. Herr Ballesteros själv anser att banan passar såväl nybörjare som professionella spelare. Banan har under senare år fått en rejäl uppfräschning och är nu i topp klass.
http://www.losarquerosgolf.com/

La Quinta Golf & Country Club

La Quinta Golf & Country Club
La Quinta är en 27-hålsbana. De tre gånger 9-hålen går att kombinera till olika 18-håls rundor. Golfbanan är designad av Manuel Pinero, tre gånger World Champion och vinnare av Ryder Cup tillsammans med Antonio Garrido.
http://www.laquintagolf.com/golf.html

Los Naranjos Golf Club

Los Naranjos Golf Club
Los Naranjos är en av Spaniens bästa golfbanor. Världskända golfbanearkitekten Robert Trent Jones Sr. ansedde den vara en av hans finaste Europeiska designer och det är verkligen en riktig Championship course. Nominerad "Golf Club of the Year" 2008. Los Naranjos är golfbanan med svensk anknytning. Klubbens president Percy Nilsson och Managing Director Christer Sörensson är båda svenskar. Banan ligger granne med La Quinta endast några kilometer från Puerto Banus.
http://www.losnaranjos.com/

Real Club de Golf Guadalmina

Real Club de Golf Guadalmina
Guadalmina golfklubb är en av Costa del Sol’s äldsta golfanläggningar, med två 18 håls banor (North och South Course) plus en 9 håls par 3 bana.
http://www.guadalminagolf.com/indexen.php 

El Paraiso Golf Club

El Paraiso Golf Club, Estepona
El Paraiso Golfklubb är designad av Gary Player och passar såväl nybörjare som proffsen. Klubben är designad i klassisk brittisk stil.
http://www.elparaisogolfclub.com/home.html