Montevideo - Luxury Penthouse

Exklusiv Lyxig Takvåning
Costa del Sol, Spanien

Sevärdheter & Aktiviteter

Benahavis
Benahavis.

Benahavis (5 minuters bilfärd)
Benahavis är en bergsby belägen 7 km från kusten, berömd för sina restauranger. Byn är mycket pittoresk, mysig och ligger högt upp med otroliga bergs- och havsvyer.

Puerto Banus Marina
Puerto Banus Marina.

Puerto Banus (10 minuters bilfärd)
Puerto Banus är en marina i Marbella som byggdes som en lyxig marina och shoppingkomplex för jetsettare och de superrika. Den har 915 hamnplatser, inklusive de som ägs av King of Saudi Arabia och flera andra av världens rikaste individer. Längsmed marinan ligger gator fyllda med barer, boutiqes, restauranger och nattklubbar - perfekt för en kväll ute med gänget!

Marbella
Marbella.

Marbella (20 minuters bilfärd)
Med 27 kilometer av kustremsa och 24 olika stränder att välja på har Marbella något för var och en. I Marbella hittar ni restauranger i världsklass, lyxiga hotel, spektakulära golfbanor, butiker, marina och ett oändligt antal livliga barer och klubbar som kan underhålla Er till soluppgång.

Estepona
Estepona.

Estepona (15 minuters bilfärd)
Estepona är en kustby känd för sina stränder, som sträcker sig 21 km längsmed kustremsan. Ni hittar också en modern sportmarina med många tapasbarer, restauranger och bra utbud av shopping.

Malaga
Malaga.

Malaga (45 minuters bilfärd)
Malaga är huvudstaden på Costa del Sol. Cirka 6 miljoner turister beger sig varje år till denna underbart soliga internationella stad för att utforska det vackra landskapet, den enastående arkitekturen, det utmärkta nattlivet och de fantastiska fiskrestaurangerna. Staden är ökänd för sina sandstränder men också för sin rika historia; födelsestad för den kända konstnären Pablo Picasso. The Picasso museum öppnade 2003 och har lovordats av de som sätter värde på enastående kultur.

Gibraltar
Gibraltar.

Gibraltar (1 timmes bilfärd)
Gibraltar är ett utrikes landområde för Storbritannien och fortfarande ett område med stor sjömilitärbas. Det ligger mellan Spanien och Afrika och är lätt att ta sig till med bil via Spanien, men kom ihåg att ta med passet! Där finns också färjor som tar dig direkt till Marocko där shopping och kultur väntar på dig. Från klippan av Gibraltar kan man ta sig med linbana till toppen och härifrån njuta av spektakulär utsikt, utforska grottor, tunnlar, ett Medeltidsslott och träffa de beryktade Barbary Aporna.

Tivoli World
Tivoli World.

Tivoli World (35 minuters bilfärd, nära Benalmadena)
Tivoli World nöjespark är den största på Costa del Sol och erbjuder både karuseller samt Flamenco och Vilda Västern föreställningar.

Selwo Adventure Park
Selwo Adventure Park.

Selwo Adventure park (20 minuters bilfärd, nära Estepona)
Selwo är en blandning av naturpark, safari och äventyrspark och är unik av sitt slag i Europa.

Aqualand
Aqualand.

Aqualand Torremolinos (35 minuters bilfärd, nära Torremolinos)
Detta är det största vattenlandet på Costa del Sol med över 70.000 m² av vattenpark.

Golf
La Quinta Golf & Country Club.

Golf
Området runtom Montevideo är rena himmelriket för golffanatiker! Där finns många internationella standardbanor inom korta avstånd såsom La Quinta Golf, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, La Zagaleta, Los Naranjos, Las Brisas, Monte Mayor, Coto la Serena, El Paraiso, Aloha Golf, Guadalmina Club, Flamingos, La Dama de Noche, La Duqueasa och många fler.

Vänligen se mer detaljerad information om golfbanor under sektionen Golf.

Jeep Safari
Jeep Safari.

Ticket-to-ride Event & Adventure (Puerto Banus)
Erbjuder en bred variation av utomhussporter och aktiviteter för alla slags semesterfirare. Lagoland, deras vackra och lugna bergssjöområde, bara 10 minuter från Marbella, är den perfekta platsen för roliga aktiviteter som quad biking, high ropes, jeep safaris, paddla kanot, kajaka, fiska eller varför inte testa den nya vattensporten: aquaskipping!